Zwanger. En nu?

Yesss, je bent zwanger. Gefeliciteerd! Misschien voelde je je de afgelopen periode heel moe, misselijk en totaal niet lekker? Of misschien heb jij helemaal nergens last van en geniet je volop?

De komende periode gaat er veel op je af komen. Er zijn een aantal regeldingetjes, maar het belangrijkste is….. geniet van deze bijzondere periode. Laat het allemaal maar gebeuren. Daarnaast weet je lichaam weet precies wat te doen en hoef jij jezelf niet de opdracht te geven “om een armpje of beentje te ontwikkelen”. Je lichaam weet precies wat te doen.

Heb je overigens al nagedacht over het volgen van een zwangerschapscursus? Een zwangerschapscursus kan heel handig zijn om jezelf voor te bereiden op je bevalling, maar ook om op een ontspannen en bewuste manier je zwangerschap te beleven. Misschien is de cursus Mindful Zwanger & Bevallen iets voor jou? Neem gerust een kijkje op www.mindfulmommy.nu.