In deze periode toch een zwangerschapscursus volgen?

“OHHHH Noooo…”. dacht je misschien toen je de persconferentie aan het kijken was. Vanwege de nieuwe maatregelen ligt vanaf 28 november 2021 het “avondleven” praktisch helemaal stil. Niemand weet hoelang deze nieuwe maatregelen zullen duren, maar tegelijkertijd zal jouw babytje in je buik gelukkig wel door gaan met zijn of haar ontwikkeling. Ik kan me voorstellen dat je niet wil wachten met het volgen van een zwangerschapscursus omdat de tijd ondertussen door tikt. Let op; dan heb ik goed nieuws voor jou! Op donderdag 9 december start speciaal voor jou de cursus online. Door de cursus Mindful Zwanger & Bevallen leer je hoe jij weeën kunt opvangen via diverse methoden en bevallingshoudingen. Ook zul je (meer) rust ervaren en vertrouwen krijgen in je lichaam zodat je de bevalling vol vertrouwen tegemoet ziet.