Het is tijd om de zwangere zorgverlener te verwennen

Omdat het zorgpersoneel al bijna 2 jaar lang dag en nacht aan het bikkelen is voor onze kwetsbaren en altijd maar voor anderen zorgt, wordt het tijd dat iemand óók eens voor hen zorgt. En dit geldt natuurlijk al helemaal voor de zwangere zorgverleners.

MindfulMommy zet de hardwerkende zorgzame zwangere in de gezondheidszorg in het zonnetje. Juist nu is het belangrijk dat ze ook voor zichzelf zorgen en niet alleen maar door gaan. Wekelijks een momentje dat ze kunnen ontspannen en hun zwangerschap bewust mee kunnen maken; dat gunnen ze we allemaal toch?

MindfulMommy biedt daarom de gelegenheid aan alle zwangere dames die werkzaam zijn in de gezondheidszorg om KOSTELOOS deel te nemen aan de cursus Mindful Zwanger & Bevallen. De cursus is online zodat alle zwangere zorgverleners in heel Nederland deel kunnen nemen. De cursus start op dinsdagavond 8 februari. Tijdens de bijeenkomsten leer je hoe je weeën kunt opvangen via diverse methoden en bevallingshoudingen. Hoe fijn is dat.

Kortom; het is de perfecte zwangerschapscursus om een krachtige start als mindful mommy te maken en hiermee deze dames te verwennen. Werk of jij ken iemand die in de zorgt werkt én zwanger is? Meld je dan nu aan of stuur dit bericht door en laten we samen zoveel mogelijk zwangere zorgverleners in de watten leggen. Meer informatie over de cursus is te vinden op: www.mindfulmommy.nu .