Me, myself & Valentine

Happy Valentine…..Met Valentijnsdag verrassen we meestal onze geliefde. Dat is natuurlijk harstikke lief, maar hoe hoe vaak ben jij lief voor jezelf? En gun je jezelf iets? Laten we deze Valentijnsdag gebruiken om jezelf te verwennen.

Juist nu je zwanger bent, is het belangrijk dat je goed naar je zelf luistert en zorgt voor je eigen lichaam en direct dus ook voor je baby’tje dat in je groeit. Neem jij de tijd en rust om bewust te genieten van je zwangerschap? Door het volgen van de cursus Mindful Zwanger & Bevallen heb je wekelijks een bewust momentje. Daarnaast bereid je je ook voor op de bevalling. Je ontdekt welke methoden en technieken je kunt toepassen tijdens de bevalling. Ook leer je hoe je mindset een grote rol speelt en in verbinding staat met je lichaam. Hoe mooi is het dat we deze Valentijnsdag gebruiken om tegen jezelf te zeggen: Ik houd van mij en ik ben goed zoals ik ben :). Verwen jij jezelf met Valentijnsdag of wil je iemand op dit bericht attenderen? Deel dit bericht met de zwangere dames om je heen of tag/ vermeld haar naam hieronder. Meer informatie is te vinden op www.mindfulmommy.nu