Nieuw: nu ook als zelfstudie te volgen

Ontdek de kracht van mindfulness tijdens je zwangerschap en bevalling met onze zelfstudie-cursus! We begrijpen dat financiële overwegingen een rol spelen bij het kiezen van een zwangerschapscursus, en we willen ervoor zorgen dat deze waardevolle ervaring voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben we de zelfstudie cursus gelanceerd. De kosten hiervoor zijn lager dan het bijwonen van de fysieke lessen.

Onze zelfstudie-cursus biedt je toegang tot waardevolle tools, praktische technieken en inzichten die je kunnen ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Leer ademhalingsoefeningen, meditaties en ontspanningstechnieken op je eigen tempo en in je eigen tijd, en bereid je voor op een kalme en liefdevolle geboorte-ervaring.

En het tweede goede nieuws is: afhankelijk van je zorgverzekering worden de kosten mogelijk ook nog eens vergoed. Veel zorgverzekeraars erkennen de voordelen van mindfulness tijdens de zwangerschap en bieden een vergoeding voor de zwangerschapscursus van MindfulMommy.

Dit betekent dat je mogelijk kunt profiteren van een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van de cursus Mindful Zwanger & Bevallen. Het is de moeite waard om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden en de voorwaarden voor vergoeding.

Meld je vandaag nog aan voor de zelfstudie-cursus Mindful Zwanger & Bevallen. Investeer in jezelf en geniet van de voordelen van mindfulness, zonder financiële zorgen. Jouw welzijn en dat van je baby verdienen de beste zorg en aandacht, en we zijn er om je te ondersteunen op deze prachtige reis.