Samenwerking met Verloskundigen en echo praktijk Heerhugowaard

MindfulMommy en Verloskundigen en echo praktijk Heerhugowaard slaan handen ineen.

“Wij gunnen dit elke zwangere vrouw”.

MindfulMommy is een samenwerking gestart met Verloskundigen en echo praktijk HHW.

Ik heb in deze praktijk aan den lijve meegemaakt wat mindfulness voor je kan betekenen in de zwangerschap en tijdens de bevalling. Het is zo bijzonder om te merken hoe je lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. Mindset speelt een zeer belangrijke rol tijdens je bevalling.

Ben je zwanger en wil je deze periode bewust en ontspannen meemaken waarbij je tijd hebt voor jezelf en voor je baby in je buik? Wil jij je bevalling vol vertrouwen tegemoet zien? Wil je in je kracht staan tijdens de bevalling zoals jij dat zelf wil mét je eigen waarden en wensen?

Dan is dit voor jou!

Verloskundigen en echo praktijk Heerhugowaard e.o wenst dit ook al haar cliënten toe en is om deze reden de samenwerking gestart.

We hopen dat je jezelf de tijd en ruimte geeft om dit ook te ervaren.