Wat is jouw voornemen voor 2022?

Ben je altijd maar druk in de weer en ga je maar door? Neem of gun je je zelf nooit even de tijd en de rust om stil te staan bij dit moment en bij jouw zwangerschap? In de wereld waarin we leven vergeten we soms even om om ons heen te kijken en te genieten van het hier en nu. Wellicht heb je door Corona kunnen ervaren dat je agenda niet meer helemaal tot elke minuut is vol gepland. Hoe voelt het voor jou om bewust je tijd zelf in te kunnen delen zonder anderen te hoeven pleasen? Je weekenden in te vullen zoals jij dat wilt. Juist nu je zwanger bent, is het goed om stil te staan bij wat er op dit moment in je lichaam gebeurd. Misschien ben je van nature altijd altijd druk bezig en doe je dit onbewust tijdens je zwangerschap ook. Wil je deze bijzondere periode bewust en ontspannen meemaken waarbij je tijd hebt voor jezelf en voor je baby in je buik? Dan is dit misschien wel jouw voornemen voor 2022. Als je de cursus Mindful Zwanger & Bevallen volgt, leer je hoe je mindfulness in het dagelijks leven toe kunt passen. Ook leer je hoe je om kunt gaan met weeën en welke bevalhoudingen prettig kunnen zijn. Ik denk dat deze cursus dan ook echt wat voor jou is.