Mindful Moederschap

Waarom?

Hoe zou het zijn als je meer ontspannen en met bewuste aandacht van het moederschap kunt genieten? Steeds vaker zie ik moeders worstelen om alle “ballen” in de lucht te houden en merk ik dat ze het lastig vinden om te schipperen tussen de verschillende rollen die ze hebben. Elke keuze die ze maken voelt alsof ze tekort schieten op een ander vlak. Ook hebben ze het idee dat ze de hele dag “aan” staan en nooit een rustmoment voor hen zelf hebben. Herken jij jezelf hier ook in en is jouw voornemen om meer rust en ontspanning te ervaren? Dan heb ik goed nieuws voor jou.

Eén keer per jaar bied ik het exclusieve Mindful Moederschap Traject aan. Tijdens de 6 bijeenkomsten zul je ervaren hoe het is om dichter bij jezelf te blijven waardoor het gemakkelijker wordt om keuzes te maken en jouw eigen behoeften te volgen. Als jij in je kracht staat, zul je zien dat het makkelijker is om verbinding te maken met je kind(jes).

Voor wie?

Voor alle moeders die meer rust willen ervaren, willen genieten van het moederschap, zichzelf willen zijn en heel belangrijk zichzelf niet uit het oog willen verliezen.

Wat leer je?

Met het Mindful Moederschap Traject leer je je open te stellen voor het hele spectrum van moeder zijn. Wanneer je de tijd neemt om mindfulness toe te passen, kan dat je helpen om beter om te gaan met de eventuele stress, de onzekerheid en twijfels over je de rol als moeder.

Je leert:

  • Je over te geven aan het moederschap en deze rol volledig te omarmen.
  • Om liever voor jezelf te zijn en hoe het is om de controle wat meer los te laten.
  • Om te gaan met stressvolle momenten.
  • Hoe je meer bewust aanwezig kunt zijn en hoe om te gaan met (pieker)gedachten.
  • Hoe je echt verbinding kunt maken met je kindje(s).
  • Waar je grenzen liggen en hoe je deze liefdevol aan kunt geven.
  • Meer rust te creëren en meer te genieten van de waardevolle momenten.
  • Bepaalde (automatische) patronen bij jezelf te herkent en deze te veranderen
  • Hoe je de kracht uit jezelf kunt halen zonder dat je een bevestiging van anderen nodig hebt.

Tijdens 6 fysieke bijeenkomsten ontvang je inzichten en tools om ruimte te maken voor een krachtige mindful mommy versie van jezelf. Je zult zien dat je meer rust zult ervaren en je leven leidt dat aansluit op jouw waarden. Daarnaast kun je je ervaringen delen met gelijkstemden en zul je merken dat je niet de enige bent die soms worstelt met verschillende uitdagingen.

Gedurende dit traject word je uitgenodigd ook thuis te oefenen. Hiervoor krijg je toegang tot audio-bestanden.

Data:

Dit traject bestaat uit 6 bijeenkomsten:

5 april

19 april

10 mei

24 mei

31 mei

7 juni

Gun jij jezelf dit ook? Meld je hier nu aan.